
Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν την προηγούμενη εβδομάδα (16/12 – 22/12) και τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.
Η ομάδα ποδοσφαίρου συνέχισε το νικηφόρο σερί της, καθώς κέρδισε στο ντέρμπι την ΑΕΚ με 3-2 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Πλέον, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Επόμενη υποχρέωση στις 4/1/2020 απέναντι στον Απόλλωνα εκτός έδρας.
Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών κέρδισε εντός έδρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 3-0 σετ (25-21, 25-13, 25-11) και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς Επόμενο παιχνίδι στις 17/1/2020 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας.
Η ομάδα φούτσαλ κέρδισε εύκολα την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός έδρας με 1-12 και συνεχίζει να βρίσκεται στο -3 από την πρώτη θέση. Επόμενη υποχρέωση για την ομάδα μας στις 9/1/2020 απέναντι στον Εθνικό Λατσιών εκτός έδρας.
Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι απέναντι στις Απόλλων Ladies, καθώς ηττήθηκε με 7-1. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι στις 5/1/2020 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας.
Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 76-78 και βρίσκεται στην 7η θέση με 14 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι το τριήμερο 10/1/2020 – 13/1/2020 απέναντι στον ΑΠΟΠ εκτός έδρας.
Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ανόρθωση εκτός έδρας, καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-15, 25-08, 25-11). Επόμενο παιχνίδι στις 14 Ιανουαρίου απέναντι στο ΘΟΪ εντός έδρας.
adidas samba rose platform sneakers clearance , #HSTBT , The Conspiracy Around Michael Jordan's First Retirement , Highsnobiety